Július

Published on 2024. június 26. 9:33

   Júliusban megerősíthetjük önmagunkat, önbizalmunkat. Erőteljesebben képviselhetjük érdekeinket és gyorsabban léphetünk ki méltatlan, kedvezőtlen helyzetekből és mások figyelmét könnyen magunkra irányíthatjuk. Szakmai értelemben módfelett vágyunk a növekedésre, bár ez az élet minden területére igaz lesz, nem fogjuk beérni akármivel, a legjobb kell majd.
Amennyiben belső konfliktus keletkezik, mert úgy érezzük, hogy nem becsülnek meg eléggé, akkor bizony erősen magunkba kell néznünk.
Az érzelmek megfigyelése, értelmezése jó módszer arra, hogy eldöntsük valóban van-e alapja az adott érzésnek, vagy csak az egonk űz gúnyt belőlünk.

Ebben az időszakban azt is megtanulhatjuk, hogy nem kell mindenben tökéletesnek lenni. Minden emberben van valami, ami különlegessé teszi és mindenkinek lesz lehetősége ezt megmutatni. Akik ezt még nem találták meg magukban, mankót kapnak más emberek személyében, akik rávilágítanak a jó tulajdonságokra, vagy éppen segítenek előbányászni az elrejtett kincset. 
   A párkapcsolati részt tekintve, a romantika kerül előtérbe, a heves érzelmek, brazil szappanopera jellegű megnyilvánulások egy időre háttérbe szorul.
A kezdeményezések finomak, óvatosak és egyértelműek lesznek. Kerülni fogjuk a félreérthető helyzeteket, legalábbis jobb esetben. A testiség, érintés továbbra is fontos marad, senki se fukarkodjon a simikkel és cirógatásokkal.
   A hivatás és munka tekintetében a kreativitás, egyedi megközelítések kiemelkedő szerepet kapnak, ha szeretnénk fellépni a ranglétrán.
A munkatársakra, körülöttünk dolgozókra ne riválisként, hanem segítőként tekintsünk. Tűzzük ki egy célt erre az időszakra és legyünk következetesek. Amikor akadályba ütközünk, a megmentő segítség meg fog érkezni, csupán nem onnan és nem attól a személytől, ahonnan/akitől mi azt várnánk, így legyünk nyitottak!

   Végezetül törekedjen mindenki az önkifejező tevékenységek gyakorlására, nem fog elmaradni a jutalom, figyeljétek meg! :)