Augusztus

Published on 2024. július 29. 11:55

   Mély gondolatok, határozottság, extra mozgással fűszerezve.
Az augusztusi hónap nem lesz sétagalopp, de nem kell megijedni.
Igényelni fogjuk a mozgást, valamint a társasági élet felfrissítését. Számszerűsítve, tízből 7 napon át vágyunk a komoly témákról való társalgásra, mélyreható gondolatainkat szívesen osztjuk meg másokkal, ám a maradék három napban visszahúzódunk, mint apálykor a tenger. Megtapasztalhatjuk, hogy a spiritualitás és racionalizmus megférnek egymás mellett. Az álmodozás, tervezés és megvalósítás kéz a kézben járnak majd. Lesznek feladatok, mint például a türelem gyakorlása. Az életnek bevett szokása megmutatni nekünk, hogy nem lehetünk elég türelmesek. ;)
   Érzelmeink szóbeli kifejezése hangsúlyosabb lesz. Akiknek elakadásai vannak ezen a területen, egy cseppet oldódnak, akiknek pedig jól megy, túlzásba is eshetnek. Itt is kell a tudatosság, hagyjuk szóhoz jutni a másikat, hallgassunk és kérdezzünk. Kevésbé fogjuk tűrni a korlátozásokat és ha mégis ezzel találjuk szemben magunkat, a toleranciát és önfegyelmet erősíthetjük. Ha valami túl problémássá válik, akkor próbáljunk meg diplomatikusan odébbállni.
Azoknak, akik költözést vagy nagyobb utazást terveznek, kedvezni fog ez az időszak.
   A munkahelyi életben szintúgy kerülni fogjuk a zavaros helyzeteket.
Igényt tartunk a szellemi és fizikai szabadságra. A kommunikáció fontosabbá válik, erősíthetjük munkahelyi kapcsolatainkat. Próbáljunk meg nem elhamarkodott döntéseket hozni, az „aludjunk rá egyet” elv kifejezetten támogató lesz.
   Párkapcsolatban a intellektuális és racionális megközelítés veszi át az irányítást. Szeretnénk megbeszélni azokat a dolgokat, amik foglalkoztatnak. Gyakoriak lesznek az éjszakába nyúló, meghitt beszélgetések, de az egyedül töltött órák is feltöltenek majd. Ezek az érzések váltogatni fogják egymást, megteremthetjük az egyensúlyt a két dolog között és mind a kettőre szánhatunk időt. Az indulatokat pedig tessék kordában tartani! :)