Június

Published on 2024. június 26. 9:28

Ebben az időszakban megnő az elkötelezettségünk a számunkra fontosnak vélt dolgok iránt. Kevesebb halogatás, több tevékenység és bátorság.
Olyan helyzetekbe is belemehetünk, amiket ezelőtt elkerültünk, mert félelemmel töltött el a komfortzónából való kilépés. Hangsúlyosan megjelenik a becsületesség, tisztesség. Erőre kapunk és nem csak fizikálisan, mentálisan is.
Hevesebb érzelmi reakcióink lehetnek, előfordul, hogy előbb beszélünk és csak utána gondolkozunk…, erre érdemes tudatosan figyelni, hiszen nem a rombolás, hanem az építkezés a cél. Pozitívabban állunk majd a dolgainkhoz, emberekhez, általános vidámság lesz jellemző, azaz kevesebb panasz, több mosoly. 

Párkapcsolat: A partner egyben szövetséges is, remek időszak a kapcsolat elmélyítésére és erősítésére, azonban megeshet, hogy kisebb konfliktusokat nagyobb horderejűnek ítélünk meg. Ezeket a vitákat ugyanolyan tüzes kibékülés követheti. Búcsút inthetünk az egyhangú hétköznapoknak, ám a megszokott tevékenységek végzése, napi rutin megtartása pozitív hatással lesz ránk.

Munka: Kifizetődő, ha ebben az időszakban előre tervezünk, mindig legyen A és B terv. Akik a versenyszférában dolgoznak, nekik különösen kedvez a június, az előrelépés és fejlődés lehetősége igencsak támogatott. A becsület és tisztesség szintén kiemelt jelentőséget kap, mindenki próbáljon meg eszerint cselekedni és mérlegelni.
A túlzott őszinteség gondokat okozhat, minden területen oda kell figyelni, hogy hogyan fogalmaz az ember.